Wat wij doen

Wij zijn twee jonge ondernemers met vele dromen. We staan, net als velen, aan de startstreep wachtend op het schot om achter onze dromen te kunnen gaan lopen. Nu, wij staan niet alleen achter die streep. Wij staan daar met jullie en dan is er een welbekende quote die weerklinkt. ‘If you want to go fast go alone, if you want to go far go together’.
Vandaag de dag zijn er veel start-ups in voedsel, in kleding, in vele vormen van kunst, enz. Een van de belangrijkste stappen om te kunnen groeien is gezien worden. ‘Get the word out’. Hierbij zijn wij jullie grote hulp. Wij willen jullie helpen met in beeld te brengen wat jullie business te bieden heeft. Jullie capaciteiten tonen aan de wereld en zo de dichte klanten nog dichter te brengen en de ‘nog-niet-klanten’ een kans te gunnen om jullie te ontdekken.

Onze manier van werken:

Wij blijven dicht bij onze klanten om jullie te voorzien van zo veel mogelijk zekerheid. Dit wil zeggen dat jullie het hele proces kunnen volgen en wij jullie stap voor stap meenemen in onze manier van werken en denken. Alles gebeurt dus in samenspraak met jullie.

Stap 1: Samen zoeken we naar jullie grootste troeven en zoeken we een manier om deze in beeld te brengen.

Stap 2: We steken de koppen samen en kunnen jullie genieten van onze audiovisuele creativiteit. Wij komen met een voorstel en een manier van aanpak. Er wordt een ‘pitch-moment’ georganiseerd zodat jullie ons groen licht kunnen geven om aan de slag te gaan en of om ons nog meer te inspireren.

Stap 3: De trein is vertrokken. Terwijl jullie jullie zaak rustig verder zetten, werken wij aan jullie toekomstige audiovisuele uitbreiding. Proppen wij onze sd-kaartjes vol met kwalitatieve beelden van jullie zaak.

Stap 4: Na een kleine montage periode zien wij jullie terug voor een vertoning van onze eerste versie. Hier geven wij jullie de ruimte om mee te denken. Bij groen licht maken we onze versie af en leveren wij jullie deze uit in de nodige formaten om deze online te kunnen verspreiden.

En zo helpen we elkaar voorbij de startstreep, op weg naar onze dromen.

Ons doel
Zowel Robbe als Korneel zijn gebeten door verhalen in het dagelijkse leven. We vinden het alle twee erg belangrijk om verhalen die verloren zouden gaan of in het ongewisse zouden blijven een plek te geven. In het specifiek zijn we geïnteresseerd in sociaal maatschappelijke thema’s. Zo werken ze al samen aan een documentaire over opkomend Brussels talent.

Onze Visie
Elk verhaal verdient een plek in de wereld. We zijn alle twee van mening dat geen verhaal te klein is om toch een betekenis te hebben in een groter geheel. Met onze documentaires proberen we vaak stigma’s en taboes te doorbreken. Zo maakte Korneel bijvoorbeeld al een erg persoonlijke documentaire over hoe hij omgaat met zijn ADD. Robbe maakte op zijn beurt dan weer een documentaire over minderheidsgroepen in Japan.

Hoe we tewerk gaan
Korneel en Robbe hebben alle twee een immense drive om een onderwerp tot op de bodem te onderzoeken. We trachten voor elk nieuw idee zo veel mogelijk te weten te komen zodat we samen tot het sterkste en meest globale beeld te komen van onze documentaires. Om dit te bereiken stellen we altijd het verhaal centraal. We spenderen graag meer tijd aan alles uit eerste hand te weten te komen dan erover te lezen. Zo gaan we bijvoorbeeld graag zelf praten met de mensen of zoeken we liefst zelf waar de ideeën of verhalen vandaan komen.

Scroll Up